lauantai 7. joulukuuta 2013

Kaikenlaista pientä valamistunutta

Ennen kuin alan esittelemään huoneiden tämän hetkistä tilannetta tarkemmin,  aattelinkin näyttää kaikkia pikkujuttuja mitä viime viikkoina on valmistunut :)

Matto piiskaa olen yrittänyt tehdä aiemminkin ohjeet vaan ei ole "avautunut" minulle, nyt onnistuin siinnä ja samoin tein tein kaksi (tottakai vaaleanpunaisenkin)Vispilä, raastin, tiskiharja, kaulin, piparimuotit,  kaffemylly joissa kaikissa jotain pientä sanomista mutta kelvanneeJoulukukkia pitää tietenkin olla. Hyasintit on silkkipaperi pallukosita tehty (olen saannut vuosia takaperin samalla idealla tehdyn silloin ekaluokkaiselta pikkusiskoltani) ja joulutähdet kuvio lävistimellä joka myöskin kohokuvioi.
Ja koska enkeli paljettini oli liian isoja enkelikelloon, tein vaaleanpunaisen keijukellon. Jostain syystä minulla oli pussillinen keijuja vaaleanpunaisena ja keiju lävistin hukassa, joten vaaleanpunainen on tämän joulun väri :) Kynttilä asetelma on tehty kakku kynttilän pätkistä.
Tonttu haitari on ostettu nassukirjan nukkekoti kirppikseltäRadiohan nyt ilman muuta pitää olla että kuulee joululauluja ja ennekaikkea joulurauhan julistuksenEi kommentteja:

Lähetä kommentti